Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Orthopedie


Verpleegkundig specialist Orthopedie

Harmke Migchelbrink

Harmke behaalde haar diploma van de opleiding 'verpleegkundig specialist Orthopedie' in 2014. Tijdens en na haar opleiding houdt ze zich bezig met patiënten met knie- en heupproblemen en de zorg rondom patiënten die een totale knie- of heupoperatie hebben ondergaan.

Als verpleegkundig specialist orthopedie heeft ze een zelfstandige behandelrelatie met patiënten in de vorm van een eigen poliklinisch spreekuur. Dit spreekuur loopt gelijk aan het spreekuur van één van de orthopeden. De orthopeed is altijd bereikbaar voor overleg om zodoende optimale zorg te garanderen. Naast het poliklinisch spreekuur houdt Harmke zich bezig met de orthopedische patiënten die opgenomen zijn op de verpleegafdeling en de voorlichtingsmiddagen voor mensen die een totale heup- of knieoperatie moeten ondergaan.


Orthopedisch chirurgen

De vakgroep Orthopedie van het SKB Winterswijk bestaat uit drie orthopedisch chirurgen. Allemaal beoefenen ze de algemene orthopedie in volle omvang, met uizondering van de rugchirurgie. Daarnaast hebben de orthopedisch chirurgen zich gespecialiseerd in bepaalde deelgebieden.


Drs. R.P. Berg
Aandachtsgebieden: Schouderchirurgie, voet- en enkelchirurgie, kruisbandchirurgie.


Drs. L. Hollmann
Aandachtsgebieden: Prothesiologie, revisiechirurgie.

Drs. A.F. Buitenhuis
Aandachtsgebieden: Schouderchirurgie, revisiechirurgie, kruisbandchirurgie.


‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services