Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Benoeming nieuw lid Raad van Bestuur

De Raad van Toezicht van Santiz heeft de heer B. (Bijar) Altalabani benoemd tot lid van de Raad van Bestuur. Hij volgt hiermee Bert Kleinlugtenbeld op. Samen met voorzitter Raad van Bestuur, Chrit van Ewijk zal Altalabani een vervolg geven aan de ingezette strategische koers van het ziekenhuis.

Bijar Altalabani (37) heeft een bedrijfseconomische achtergrond en diverse financieel-economische en leidinggevende functies vervuld binnen algemene en academische ziekenhuizen. Sinds 2012 is hij werkzaam als bedrijfsvoeringmanager bij ziekenhuis Tergooi in Hilversum. Hij is daar onder andere verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en aansturing van de medisch ondersteunende diensten, GGZ, cardiologie, medische technologie en de samenwerking met de eerste lijnszorg.

Als initiatiefnemer en bestuurder van de Diagnosestudio gaf hij in Tergooi tevens leiding aan de opzet en ontwikkeling van de diagnostische zorg in de regio en optimaliseerde hij de regionale samenwerking met de zorgpartners, zoals huisartsen. Daarnaast was hij betrokken bij de nieuwbouw en verantwoordelijk voor de medisch technologische partnerships en diverse innovatieve projecten. 

De Raad van Toezicht is zeer verheugd over de komst van Bijar Altalabani naar Santiz en ziet in hem een inspirerende leider met verbindende kwaliteiten en een grote drive. Zijn ruime ervaring in ziekenhuizen, zowel op financieel-bedrijfskundig vlak, als met het primaire zorgproces maakt dat hij breed bestuurlijk inzetbaar is.‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services