Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Chirurgie


Verpleegkundig specialist Vaatchirurgie

Hilde Pastoors

Verpleegkundig specialist Vaatchirurgie: Hilde Pastoors
Hilde heeft haar opleiding in september 2013 afgerond. Naast het spreekuur  met de vaatchirurg, waar ze vooral patiënten met arteriële problemen ziet, heeft ze  ook een aandeel binnen de spataderpolikliniek. Verder behandelt ze in nauwe samenwerking met de Wondpoli patiënten met vaatproblematiek en verzorgt ze consulten op de afdeling.

Nieuwe patiënten worden voor hun eerste afspraak gebeld. Tijdens het gesprek met de patiënt wordt een anamnese afgenomen, zodat ze weet welk onderzoek ze moet aanvragen. Het streven binnen de vaatchirurgie is diagnostiek en behandeling zoveel mogelijk op een dag te laten plaatsvinden, de zogenaamde one-stop-shop.


Spataderpolikliniek SKB nu ook ’s avonds te bezoeken en introductie nieuwe pijnloze behandeling

Het Streekziekenhuis Koning Beatrix (SKB) in Winterswijk start woensdag 21 maart van 17.00 uur tot 19.30 met een avondspreekuur van de spataderpolikliniek. Deze service is uniek in de Achterhoek en is een aanvulling op het bestaande aanbod van polikliniek en spataderbehandelingen. Het SKB komt hiermee tegemoet aan veel patiënten die overdag te weinig tijd hebben om een arts te bezoeken maar wel een behandeling wensen.

Lees verder...

Kwaliteitsnormen chirurgische ingrepen, januari 2011


‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services